Restaurante - Pizzerii - Cafenele

Zahana 33

Zahana 33 este restaurantul unde se poate experimenta ospitalitatea timpurilor Micului Paris.
Vezi tur virtual

Trattoria Mariu S

Situat la 3 minute de Foișorul de Foc, într-o zonă liniștită, ferit de traficul din centrul Bucureștiului, restaurant Trattoria Mariu's vă așteaptă să savurați din preparatele noastre într-o atmosferă caldă și elegantă.
Vezi tur virtual

Il Giardinio Segreto

Restaurantul a fost conceput intr-un mod deosebit, acordandu-se o atentie deosebita atmosferei pe care o creeaza luminile si mobilierul, rezultand un interior elegant si primitor.
Vezi tur virtual

Tatu Bar Grill Otopeni

Un restaurant pentru prieteni, un loc personal in care sa te simti bine!
Vezi tur virtual

Salon Alegria OLD SCHOOL EVENTS

Spatiu larg si aerat, luminat prin vitralii multicolore, adecvat pentru nunti si alte evenimente cu capacitate de aproximativ 100 persoane.
Vezi tur virtual

Restaurant

Salon impresionant, modern, luminos, care se preteaza foarte bine pentru nunti, botezuri, diferite aniversari, revelioane, evenimente culturale, conferinte nationale si internationale, simpozioane, team buildinguri, traininguri.
Vezi tur virtual

Mon Paris Restaurant Lounge

Mon Paris Restaurant & Lounge este un loc potrivit pentru a savura un pahar de vin cu prietenii, este locul ideal pentru o seara relaxanta sau pentru un pranz de afaceri, sau pentru a va petrece o zi de rasfat, este locatia perfecta pentru o experienta deosebita, un loc cald si primitor, relaxant si totusi rafinat.
Vezi tur virtual

Trattoria Verdi Titan

Te asteptam zilnic in restaurantul nostru pentru o portie de savoare italiana servita la cele mai inalte standarde.
Vezi tur virtual

Le Petit Gaulois Pipera

Le Petit Gaulois Pipera te asteapta intr-o locatie moderna, unde poti descoperi savoarea bucatelor “galo-romanesti”, iar clatitele sunt la ele acasa.
Vezi tur virtual
9 anunturi afisate!
Designed by Daniel Studio